Websites en online marketing voor KMO'S en zelfstandigen

 

 

Ga DOELTREFFEND Digitaal!

Wij denken met u mee.

We overlopen samen de inhoud voor uw website.   Wij geven u tips en tricks waar u op moet letten en controleren indien gewenst uw teksten.

Ook marketing gewijs gaan we kijken hoe we het meest rendement uit uw website kunnen halen.

Zo komen we tot een mooie website, in de sfeer van uw zaak, die uw klant aanspreekt!

Vanzelfsprekend werken onze sites op alle toestellen en is de technische opzet zoekmachine geoptimaliseerd.

Hoe gaan we te werk?

1. Kennismaking

We bespreken je wensen tijdens een eerste kennismakingsgesprek.  We bekijken enkele websites die jou aanspreken om de correcte richting qua layout te bepalen.

3. Ontwikkeling

Aan de hand van je feedback ontwikkelen we de website.  Eenmaal de site bijna af is neem ik contact op zodat je alles nog eens kan overlopen..

4. Online plaatsen

Met jouw goedkeuring plaatsen we de site online onder zijn definitieve domeinnaam. Bij het online plaatsen voorzien we de configuratie binnen Google (Statistieken, search console, beveiliging,…)

 2. Ontwerp

Met het aangeleverde materiaal gaan wij aan de slag.  Eenmaal het ontwerp klaar is maken we opnieuw een afspraak zodat we het ontwerp samen kunnen overlopen. Hierbij is jouw feedback heel belangrijk.

An voelt heel goed aan wat de wensen en voorkeuren van de klant zijn Mie Verschaeve

madebymie.be

5. Opvolging

Afhankelijk van je wensen kan je je website zelf up to date houden of kan je wijzigingen doorgeven aan ons. Net zoals een pc dient ook een website regelmatig updates te krijgen.  We werken met een jaarlijks onderhouds en hostingcontract.

Waarom je kiest voor Tripel-d:

w

PERSOONLIJK CONTACT

We komen langs zodat we een goede feeling krijgen met het project. Hierdoor slagen we er in de sfeer van de zaak ook in de website weer te geven.

TEVREDEN KLANTEN

Je kan de ontwikkeling meevolgen en meegeven.  Zo slagen we er in ieder project af te werken volgens de wensen van de klant!

RETURN

Een mooie website zonder bezoekers helpt je niet vooruit.  Aan de hand van zoekmachine optimalisatie en online adverteren halen we het maximum uit je website!

FLEXIBEL

Als freelancer tikt de klok niet voor ieder telefoontje.  We willen jou en jouw zaak vooruit helpen en geven je dan ook zo veel mogelijk advies.

Vertel ons jouw verhaal:

Laat ons een berichtje na.

14 + 11 =

Wat zeggen onze klanten:

 • 5 star review  Vlotte samenwerking, mooi ontwerp.

  thumb Alain Stratsaert
  3/12/2018
 • 5 star review  Ongeveer een jaar geleden heeft An het beheer van onze website overgenomen. Voor ons werkt het supervlot; aanpassingen/updates geven we door per mail en binnen de 24u staat alles online.

  thumb Johan Vergote
  3/13/2018
 • 4 star review  De samenwerking met Tripel D is prima verlopen, An heeft mij in duidelijke woorden geholpen om de SEO van mijn nieuwe website te verbeteren. Bedankt voor jouw hulp An !

  thumb Patricia Palmans
  3/12/2018