Websites en online marketing voor KMO'S en zelfstandigen

 

 

Ga DOELTREFFEND Digitaal!

Wij denken met u mee.

 

Een goede website houdt rekening met de vooropgestelde doelstellingen en de doelgroepen die je wil aanspreken. Je website moet makkelijk vindbaar zijn, gebruiksvriendelijk en visueel aantrekkelijk.  Daarnaast zorgen we ervoor dat u ook eenvoudig zelf aanpassingen kan doen aan de website.

De website past zich aan aan tablet, smartphone of pc.  Daarnaast activeren we Google Analytics zodat uw website meetbaar is.  Hoeveel bezoekers heb je op je website? Uit welke regio komen ze?  Op welke tijdstippen bezoeken ze mijn website?  Dit zijn slechts enkele vragen die je met Analytics kan beantwoorden.

Als laatste heel belangrijk punt zorgen we er ook voor dat de website correct wordt opgezet voor zoekmachines.  Ook inhoudelijk geven we tips om de vindbaarheid te optimaliseren.

 

Hoe gaan we te werk?

1. Kennismaking

We bespreken je wensen tijdens een eerste kennismakingsgesprek.  We bekijken enkele websites die jou aanspreken om de correcte richting qua layout te bepalen.

3. Ontwikkeling

Aan de hand van je feedback ontwikkelen we de website.  Eenmaal de site bijna af is neem ik contact op zodat je alles nog eens kan overlopen..

4. Online plaatsen

Met jouw goedkeuring plaatsen we de site online onder zijn definitieve domeinnaam. Bij het online plaatsen voorzien we de configuratie binnen Google (Statistieken, search console, beveiliging,…)

 2. Ontwerp

Met het aangeleverde materiaal gaan wij aan de slag.  Eenmaal het ontwerp klaar is maken we opnieuw een afspraak zodat we het ontwerp samen kunnen overlopen. Hierbij is jouw feedback heel belangrijk.

An voelt heel goed aan wat de wensen en voorkeuren van de klant zijn Mie Verschaeve

madebymie.be

5. Opvolging

Afhankelijk van je wensen kan je je website zelf up to date houden of kan je wijzigingen doorgeven aan ons. Net zoals een pc dient ook een website regelmatig updates te krijgen.  We werken met een jaarlijks onderhouds en hostingcontract.

Waarom je kiest voor Tripel-d:

w

PERSOONLIJK CONTACT

We komen langs zodat we een goede feeling krijgen met het project. Hierdoor slagen we er in de sfeer van de zaak ook in de website weer te geven.

TEVREDEN KLANTEN

Je kan de ontwikkeling meevolgen en meegeven.  Zo slagen we er in ieder project af te werken volgens de wensen van de klant!

RETURN

Een mooie website zonder bezoekers helpt je niet vooruit.  Aan de hand van zoekmachine optimalisatie en online adverteren halen we het maximum uit je website!

FLEXIBEL

Als freelancer tikt de klok niet voor ieder telefoontje.  We willen jou en jouw zaak vooruit helpen en geven je dan ook zo veel mogelijk advies.

Vertel ons jouw verhaal: