webdesign

Tripel-d: Da’s Doeltreffend Webdesign

Kennismaking

We bespreken je wensen tijdens een eerste kennismakingsgesprek.  Wat is het doel van je website?  Welk type consumenten wil je aanspreken? We bekijken enkele websites die jou aanspreken om de correcte richting qua layout te bepalen.

Foto’s en tekst zijn prioritair op je website.  Dit kan door jou zelf worden aangeleverd, of wij werken samen met een copywriter en een fotograaf.  Een copywriter weet de juiste accenten te leggen en schrijft de tekst ook geoptimaliseerd voor zoekmachines!  Zo krijg je een gebruiksvriendelijke website die hoger scoort in de zoekresultaten!

Voorontwerp

Met het aangeleverde materiaal gaan we aan de slag en maken we een 2-tal voorontwerpen van de startpagina. Tijdens een volgend gesprek overlopen we deze ontwerpen en kunnen we adhv je input de layout vastleggen.

Ontwikkeling

We starten met de ontwikkeling.  Eenmaal de belangrijkste hoofdlijnen zijn afgewerkt plaatsen we de site online onder een vertrouwelijke naam zodat je de ontwikkeling van de site kan volgen en vlot opmerkingen kan doorgeven.

Online plaatsen

Eenmaal de site is afgewerkt en goedgekeurd plaatsen we de site online onder zijn definitieve domeinnaam.  Dit kan een naam zijn die reeds geregistreerd is, of een nieuwe naam die wij voor jou registreren.  Bij het online plaatsen voorzien we de nodige configuratie binnen Google (Statistieken, search console, beveiliging van formulieren,…).

Opvolging

Een site dient up te date te blijven: dit kan vanzelfsprekend door jou gebeuren.  Indien dit echter niet aan jou is besteed werken wij samen met een copywriter die op regelmatige basis de pagina’s bijwerkt of nieuwe artikels online plaatst.

Ook het achterliggende Content Management Systeem dient af en toe te worden geüpdatet.  Hiervoor werkt Tripel-d met een onderhoudscontract.  Zie het als je computer: ook hier dien je af en toe de nodige updates te voorzien.

Wil je starten met een webshop?

CCV Shop is een alles-in-één oplossing voor zowel de beginnende als ervaren webwinkelier. CCV Shop biedt jou een totaalpakket (inclusief hosting, updates en support) waarvoor je een maandelijks bedrag betaalt. Wij nemen alle technische zaken uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op de verkoop van jouw producten. Profiteer van onze expertise en beschik over talloze mogelijkheden om te groeien.

Tripel-d is partner van CCV en kan je begeleiden bij opstart adhv het “Start Nu” pakket!

Het starten van een webshop is een spannende en soms ook tijdrovende klus. Met name wanneer je kennis nog niet toereikend genoeg is om direct onbezorgd aan de slag te gaan. Wij helpen je bij het starten van je webshop met het StartNu pakket. Onze StartNu service verzorgt de gehele inrichting en set-up van je webshop. Hiermee willen we jou een onbezorgde start bezorgen.

Wat kun je verwachten?

Wij richten je webshop in naar jouw eigen wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toepassen van een bestaand thema en het activeren van koppelingen met externe partners (zoals vergelijkingssites, zoekmachines, verzendpartijen, etc.). Ook is het mogelijk dat wij jouw producten in je webshop plaatsen. Bij oplevering heb je een webshop die direct operationeel is. Je kunt dus meteen beginnen met de verkoop. Je hebt al een StartNu pakket vanaf €599,-.

Neem een kijkje op: CCV Shop en Start Nu pakket

Website of Webshop: Wij helpen je op weg

En vertellen je er alles over tijdens een persoonlijk gesprek