Privacy Policy Tripel-d

We hechten veel belang aan uw privacy en willen daarom transparant zijn over de gegevens we over u verzamelen en de manier waarop wij uw data verwerken.

Wie zijn wij?

Tripel-d
An Degroote
Eekhofstraat 21
8902 Voormezele
BE 0670.679.378
an@tripeld.be

Welke gegevens verzamelen we van u en waarom?

Statistieken

Google Analytics

Wanneer u naar onze website surft, bewaren wij bepaalde gegevens van u in statistieken van Google Analytics. Die gegevens bestaan onder meer uit het browsertype, IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt en de domeinnaam van de website die u naar onze website gestuurd heeft. We gebruiken deze statistieken om het surfgedrag van onze bezoekers te analyseren en op basis daarvan onze website te optimaliseren voor onze gebruikers. De statistieken zijn volledig anoniem, dus u heeft niets te vrezen.

Google Analytics beveiligt uw data, maakt deel uit van een gecertificeerd EU-U.S. Privacy Shield Framework en respecteert dus uw privacy. Meer informatie hierover kan u vinden in de privacy policy van Google Analytics.

Mailchimp

Wanneer u onze nieuwsbrief leest, verzamelen we ook bepaalde statistieken in Mailchimp. Meer bepaald gaat het hier om informatie over je browsertype, unieke identificatie en het aantal keren dat je de nieuwsbrief opent en/of op een link klikt. We gebruiken deze gegevens om onze nieuwsbrief te verbeteren of eventuele problemen correct te kunnen analyseren.

Mautic beveiligt uw data, maakt deel uit van een gecertificeerd EU-U.S. Privacy Shield Framework en respecteert dus uw privacy. U kan de privacy policy van MailChimp hier vinden.

 

Mautic

We maken ook gebruik van Mautic om onze websitebezoekers te monitoren. Uw gegevens (bezochte pagina en e-mailadres wanneer u een formulier invult) worden veilig opgeslagen. Wij gebruiken die gegevens om u een persoonlijkere dienstverlening te kunnen bieden.

Mautic test periodiek haar website veiligheid, zodat uw gegevens veilig bewaard worden. U kan de privacy policy van Mautic hier vinden.

Contactinformatie

Contactformulier

Als u op onze website het contactformulier invult, houden we de gegevens die u invult bij. We slaan uw voornaam, achternaam, eventuele telefoonnummer, e-mailadres, boodschap, IP-adres en het tijdstip van verzenden veilig op. Dit is nodig om op de correcte manier contact met u te kunnen opnemen.

Inschrijving actie

Wanneer u zich inschrijft voor een actie, een e-book of een bestand downloadt, slaan we – indien u toestemming geeft – uw e-mailadres en naam op. Deze informatie hebben wij nodig om u te kunnen contacteren met de gevraagde informatie. Wanneer u een download aanvraagt of zich inschrijft voor een actie, vragen wij u ook vriendelijk of we onze nieuwsbrief mogen toesturen. Wees gerust, we willen niemand ongevraagd e-mailen.

Nieuwsbrief

Wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief, slaan we uw voornaam en e-mailadres op. Die gegevens hebben we nodig om u de nieuwsbrief te kunnen versturen. Uw e-mailadres wordt veilig opgeslagen bij Mailchimp. Mailchimp beveiligt uw data, maakt deel uit van een gecertificeerd EU-U.S. Privacy Shield Framework en respecteert dus uw privacy. Wanneer u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, kan u zich op elk moment hiervoor uitschrijven.

Samenwerkingen

Als u klant bij ons bent, slaan we ook uw contact- en facturatiegegevens op. Die gegevens zijn nodig om de samenwerking vlot te laten verlopen.

Met wie delen wij uw data?

Zoals we hierboven vermeld hebben, maken wij gebruik van verwerkers die in opdracht van tripeld.be verantwoordelijk zijn voor de verwerking van persoonsgegevens en die zorgen voor de goede technische werking van de website (datatransmissie). Deze verwerkers garanderen uw privacy via een verwerkersovereenkomst die wij met hen afsluiten.

Naast de verwerkers maakt enkel Inventis gebruik van uw gegevens. Wij delen uw data dus niet met derden.

Hoe beschermen wij uw data?

Tripel-d hecht veel belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens en heeft daarom de nodige technische en organisatorische maatregelen hiervoor getroffen. Zo maken wij gebruik van een beveiligde verbinding en slaan we uw data op in een beveiligde database. Op die manier proberen wij de nodige maatregelen te nemen om diefstal, verlies of ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Hoe lang bewaren wij uw gegevens?

Inventis bewaart uw persoonsgegevens tot 3 jaar nadat u zich uitschreef voor onze nieuwsbrief en/of tot 3 jaar na het verzenden van een contactformulier, het plaatsen van een reactie of het downloaden van een bestand.

Welke rechten heeft u?

Als gebruiker heeft u ook een aantal rechten die betrekking hebben op uw persoonsgegevens. Als u een van die rechten wil inroepen, dan kan u zich best rechtstreeks tot Tripel-d richten door een e-mail te sturen naar an@tripeld.be. Wij doen ons best om alle aanvragen binnen 30 werkdagen te verwerken.

Recht op inzage en rechtzetting

U beschikt over het recht om alle persoonlijke gegevens die we van u verzamelen in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige gegevens kan u laten wijzigen of verwijderen.

Recht om te worden vergeten

Een bezoeker heeft altijd het recht om zijn gegevens te laten verwijderen uit onze databases.

Recht om klacht in te dienen

Indien u van mening bent dat wij uw gegevens onrechtmatig verwerkt hebben, heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Privacycommissie.

Recht om toestemming in te trekken

Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.

Recht op beperking van de verwerking

U beschikt over het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens (tijdelijk) stop te zetten.

Wijzigbaarheid

Tripel-d heeft het recht om deze privacyverklaring te veranderen indien dat nodig zou zijn. Daarom is het belangrijk om regelmatig deze pagina te bekijken. De privacy policy werd het laatst gewijzigd op 30 mei 2018.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestanden met data die door deze website naar uw browser gestuurd worden en weggeschreven worden op uw harde schijf. Deze data worden gebruikt om de terugkerende bezoeker te identificeren en zo de website er beter op af te stemmen. De bezoeker zal op deze manier sneller kunnen inloggen en eventueel aangepaste inhoud te zien krijgen. Zo hoeft u niet bij ieder bezoek aan deze website uw persoonlijke gegevens opnieuw in te vullen.

Als u deze cookies wenst te verwijderen, dient u de handleiding van uw browser te raadplegen. Binnen uw browser beschikt u eveneens over de mogelijkheid uw instellingen omtrent deze cookies te configureren. Zo kan u de browser configureren dat deze het gebruik van cookies verhindert, dat deze u steeds waarschuwt wanneer er een cookie wordt aangemaakt of dat de cookies nadien van uw harde schijf verwijderd worden.

Lees meer over de cookies die wij gebruiken in onze cookie policy