Websites en online marketing voor KMO'S en zelfstandigen

 

 

Ga DOELTREFFEND Digitaal!

Met Google Advertenties krijg je meteen een mooie plaats tussen de zoekresultaten

 

SEA staat voor betalend adverteren.  Zie het als adverteren in de krant, maar dan online.  Je website verschijnt boven andere zoekresultaten en kan heel wat extra kliks opleveren.

Bovendien betaal je enkel voor het aantal kliks die de advertentie oplevert. Zo houdt u zelf uw budget in de gaten en bepaalt u zelf hoeveel u per maand uitgeeft.

Het bedrag per klik hangt af van de concurrentie die er is in jouw branche, en van de kwaliteit van je website.   Bezit je reeds een kwalitatieve, SEO vriendelijke website, dan vertaald zich dit in minder advertentiekosten.

Google advertenties leiden klanten sneller naar uw website. 

Met advertenties in Google zet je een gerichte campagne op die potentiële klanten rechtstreeks naar je website leidt. Ook je concurrenten gebruiken SEA om hun bedrijf in de kijker te zetten. Zorg ervoor dat je mee bent!

Facebook of Linked-In advertenties:

Is je doelpubliek sociale media?  Op Facebook kan je met een heel beperkt budget een groot doelpubliek bereiken.  Door je doelgroep zo goed mogelijk te definiëren haal je zo veel mogelijk rendement uit je budget!

 

Wat kunnen wij voor jou doen?

We kijken eerst op welke kanalen je doelpubliek actief is en hoe je doelpubliek er uit ziet.

Aan de hand van een keywoord analyse bepalen we met welke woorden je het meest return haalt uit je advertenties.  Eenmaal dit is beslist, zetten we de campagne voor je op, en volgen we de resultaten op binnen Google Analytics. 

Als gecertifieerd Analytics en Adwords gebruiker hebben we een heel goed zicht op de voor- en nadelen van de lopende campagne.  Op basis hiervan sturen we de campagnes regelmatig bij.  Op deze manier haal je veel meer rendement uit je advertentie!

Waarom je kiest voor Tripel-d:

w

PERSOONLIJK CONTACT

We komen langs zodat we een goede feeling krijgen met het project. Hierdoor slagen we er in de sfeer van de zaak ook in de website weer te geven.

TEVREDEN KLANTEN

Je kan de ontwikkeling meevolgen en meegeven.  Zo slagen we er in ieder project af te werken volgens de wensen van de klant!

RETURN

Een mooie website zonder bezoekers helpt je niet vooruit.  Aan de hand van zoekmachine optimalisatie en online adverteren halen we het maximum uit je website!

FLEXIBEL

Als freelancer tikt de klok niet voor ieder telefoontje.  We willen jou en jouw zaak vooruit helpen en geven je dan ook zo veel mogelijk advies.

Interesse?