Websites en online marketing voor KMO'S en zelfstandigen

 

 

Ga DOELTREFFEND Digitaal!

Ben jij klaar voor de toekomst?

Ooit al gehoord van “The Digital Disruption”? Steeds meer bedrijven benaderen de markt op een volledige andere, digitale manier.  Kijk naar Uber, Netflix, HelloFresh.  Dit zorgt ervoor dat een bedrijf met beperkte middelen toch een grote doelgroep kan bereiken en dit heeft een grote impact op de klassieke markt.  Ook voor jouw business schept dit heel wat oportuniteiten.  Schakel mee een versnelling hoger, beter nu dan te laat.

Onze manier van leven verandert, vooral als we kijken naar de jongere generatie.  De generatie die straks onze grootste groep klanten wordt….  Het is duidelijk dat wie online niet sterk staat de strijd gaat verliezen…

Daarom beginnen heel wat bedrijven aan een inhaalbeweging om te zorgen dat hun online aanwezigheid even belangrijk wordt als hun offline aanwezigheid.

Je online aanwezigheid versterken kan op verschillende manieren:

SEO

Verbeter de ranking van uw website in de zoekresultaten via zoekmachine optimalisatie. Lees hier wat SEO juist inhoudt.

Adverteren

Adverteren: op Google of Sociale media zorgt voor directe zichtbaarheid. Bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen.
f

Content Marketing

Door op regelmatige basis je website up te daten met interessante artikels verhoogt je betrouwbaarheid en je zoekmachine ranking. Neem contact op voor meer informatie.

Waarom je kiest voor Tripel-d:

w

PERSOONLIJK CONTACT

We komen langs zodat we een goede feeling krijgen met het project. Hierdoor slagen we er in de sfeer van de zaak ook in de website weer te geven.

TEVREDEN KLANTEN

Je kan de ontwikkeling meevolgen en meegeven.  Zo slagen we er in ieder project af te werken volgens de wensen van de klant!

RETURN

Een mooie website zonder bezoekers helpt je niet vooruit.  Aan de hand van zoekmachine optimalisatie en online adverteren halen we het maximum uit je website!

FLEXIBEL

Als freelancer tikt de klok niet voor ieder telefoontje.  We willen jou en jouw zaak vooruit helpen en geven je dan ook zo veel mogelijk advies.

Vertel ons jouw verhaal:

Laat ons een berichtje na.

4 + 6 =

Wat zeggen onze klanten:

 • 5 star review  Ongeveer een jaar geleden heeft An het beheer van onze website overgenomen. Voor ons werkt het supervlot; aanpassingen/updates geven we door per mail en binnen de 24u staat alles online.

  thumb Johan Vergote
  3/13/2018
 • 4 star review  De samenwerking met Tripel D is prima verlopen, An heeft mij in duidelijke woorden geholpen om de SEO van mijn nieuwe website te verbeteren. Bedankt voor jouw hulp An !

  thumb Patricia Palmans
  3/12/2018
 • 5 star review  Vlotte samenwerking, mooi ontwerp.

  thumb Alain Stratsaert
  3/12/2018